Pages - Menu

Jumaat, 23 Disember 2011

Entri #100 - 2011

Dah entri ke-100 untuk tahun 2011. SW dah celebrate entri ke seratusnya dulu. Tahniah!
Kenapa aku buat blog ini? Ia bukanlah untuk sesiapa, untuk diri sendiri. Senang aku nak rujuk blog-blog rakan dan blog kegemaran. Selain itu menulis tentang apa yang menarik dan wajar direkodkan.

Semoga suatu hari nanti makin bertambah entri dalam blog ini dan semoga memberi manfaat kepada diri dan pembaca. (macam ada yang baca :).

2 ulasan:

  1. Tahniah! Kat blog ni bleh practice menulis.... Hang kan nk jadik writer.... Hehehe...

    BalasPadam