Pages - Menu

Sabtu, 13 Mac 2010

seminggu lagi

tetiba terasa nk tulis something. sepatutnya aku kena study sekarang ... sebab seminggu lagi nk exam. paper kali ni special sikit sebab aku kena pegi kelas. setelah bertahun tak attend classes, memang rasa berbaloi kali ni ... beza sungguh belajar sendiri dengan berguru. haruslah kan :)
utk paper2 sebelum ni, nak jimat kos satu hal jugak, lagipun takda banyak masa nak attend classes. lagipun text book mmg lengkap walaupun tak pergi kelas. alhamdulilah, aku berjaya menamatkannya dengan satu paper je kena repeat .. hahaha. rupanya aku berpengalaman jugak fail paper.

terima kasih lecturers yg mengajar kami. walaupun 1 paper je, tp yang menariknya lecturer berbeza setiap topik kerana kepakaran berbeza. nama pun challenge status...

so, this is my challenge to wrap study in a week ... semoga aku berjaya!